Hier word ik blij van!  De aanwezige gasten verwennen in avondvullend programma met 8 tot 10 mooie en kleine ‘mondvermaakjes’.

Alle smaken van vis, vlees en vegetarische keuken komen voorbij, ook met dieet-wensen en allergieën houd ik rekening.

Denk aan op eigenzinnige gepresenteerde finger-food hapjes, dus met de vingers eten mag!

  • Mijn niet te versmaden vet lekkere gamba’s in roomboter, groen kruiden en knoflook
  • Zacht gegaard buikspek, al lekker van zichzelf, maar dan nog met zwarte peper en zeezout
  • (H)eerlijke zachte geitenkaas en zongedroogde tomaten met toast, brood of cracker
  • Goudgele combinatie van saffraan en honing in een Panna Cotta

Maar natuurlijk heb ik nog veel meer lekkere hapjes…

  • Groene Asperges met rauwe ham
  • Bloemkool/Broccoli salade met oude kaas
  • Carpaccio met pesto en oude Achterhoeker
  • Kalfslende en Tonijn
  • Gerookte of Gemarineerde Zalm
  • Rivierkreeftjes met Creme fraiche en Rettig
  • Gazpacho van Pomodori tomaat
  • Bisque van Garnalen
  • Coquille met gegrild Spek
  • Avocado met Garnalen
  • Rillette van Makreel, Limoen en Koriander
  • Dadel met Blauwe kaas en Spek
  • Groentequiche met Tomaat
  • Geitenkaas met Spek
  • Varkenswang en Seizoensgroente
  • Buikspek met Linzen
  • Dorade met Boter en Groene kruiden
  • Zalm en Zuurkool
  • Kippetje TeriYaki
  • Rundvlees met Sesam
  • American Pancake en Hangop
  • Aardbeiensoepje met Mascarpone
  • Kokos Bavaroise 
  • Panna Cotta Karamel Zeezout
  • Creme Brulee in vele soorten Smaken
  • Witte en/of Bruine Chocolademousse
  • Wentelteefje met Karamel
  • Oude Kaas en Zilte boter
  • Koffie en/of Thee