Kok aan Huis: een unieke ervaring

Mijn moeder zei vroeger al tegen mij; "Jij moet iets met eten gaan doen"   Intussen al weer een behoorlijke tijd werkzaam in de horeca...

Heerlijk dineren met familie, vrienden, uw relaties of collega’s; dit is altijd een unieke ervaring. Soms doet de gelegenheid zich voor dat je opzoek bent naar een meer intieme setting. Kies dan voor een kok aan huis, vakantie of op een andere locatie, zo dan ervaar je de luxe en intimiteit van een chef-kok in een meegebrachte open keuken op wielen.
Je ontdekt de geweldige luxe, onbezorgdheid en exclusiviteit van een professionele chef in jouw eigen keuken of door de meegebrachte keuken van Eat Out of the Box. Eventueel kan ik ook voor "extra" bediening zorgen.

Geniet vooral van en met je gezelschap van een huiselijke setting waarbij het verzorgen van het diner uit handen wordt genomen, Ik zorg ervoor dat alle inkopen worden gedaan, de meest culinaire hoogstandjes worden bereid, de keuken/werkplek weer helemaal netjes en schoon wordt gemaakt en achter gelaten en dat bij jouw een onvergetelijk ervaring bijblijft.

Tijdens een evenement is het een prachtige gelegenheid om met een formele of informele setting te kiezen voor een ‘Walking dinner’. Een ‘Walking dinner’ biedt de mogelijkheid om lekker te dansen, drinken en socializen terwijl de bezoekers ondertussen worden geserveerd met kleine passende gerechtjes.
Een ‘Walking dinner’ is een goed alternatief voor een groepsdiner aan tafel. En biedt een wat informelere setting. Een zittend groepsdiner met privé-kok kan doorgaans nog wel eens als ietwat stijf worden ervaren. Bij een ‘Walking dinner’ ontstaat juist de perfecte combi tussen dineren en een drankje doen, uitermate geschikt voor uw evenement dus!

Bedrijfsfeest
Waar halen mensen de motivering vandaan om hun best te doen op het werk? Mede door blijk van waardering voor het gedane arbeid. Daarom is het belangrijk voor een bedrijf om dat ook te laten zien, toon de waardering doormiddel van een bedrijfsfeest en creëer goodwill.
De dag kan worden ingedeeld met verschillende activiteiten om ’s avonds heerlijk te dineren en vervolgens gezellig een borrel te drinken met hapjes of fingerfood met het hele team. 

Beurs
Een beurs waar bedrijven of andere instantie hun dienste of producten tonen kan in verschillende grootten. Of het een beurs betreft met enkele stands of een beurs waarbij tientallen of honderden bedrijven aanwezig zijn, perfect om de catering net een stapje verder te nemen en de gasten te laten bedienen met een fingerfood-hapje, drankje of een ‘Walking dinner’.